In oktober 1993 heb ik, John Meijer, het bedrijf J. Meijer bestratingen opgericht. In 1995 nam ik mijn eerste stratenmaker in dienst. Ik nam steeds meer en grotere werken aan, waardoor het aantal medewerkers groeide. Ik had het eerste bedrijf met vier knikmopsen en heel veel mechanisch materieel. Dit was zo uitzonderlijk dat er een film gemaakt is door TNO. Deze film is naar 11000 bedrijven gestuurd in het kader van mechanisch straten.In 2008 besloot ik samen met Martijn Duinmeijer om als partners verder te gaan onder de naam; ‘Meijer en Duinmeijer bestratingen B.V.’.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in al het (machinale-) straatwerk.
Meedenken, innovatief en grensverleggend te werk gaan heeft de opdrachtgever en ons al veel mooie projecten met een uitstekend resultaat opgeleverd.

Al onze medewerkers zijn vakmensen, die indien nodig, nog met de “hand” kunnen straten. Uiteraard is elke werknemer in het bezit van zijn VCA- certificaat en is het bedrijf ISO- gecertificeerd.

Mede door het uitsluitend leveren van kwaliteitswerk, hebben wij langlopende relaties opgebouwd met onze opdrachtgevers. Ons team is zeer betrokken, komt gemaakte afspraken na en zorgt er voor dat we, samen met de opdrachtgever, trots kunnen zijn op het opgeleverde werk.

Ons bedrijf, gevestigd in Wormerveer, werkt onder andere voor de gemeente Zaanstad, grote aannemers zoals Heijmans en is inmiddels ook gespecialiseerd in dakbestratingen, in samenwerking met BOKO Dakbedekkers.Handelsweg 12, 1521 NH Wormerveer Tel. +31 75 622 64 10